Bella købte vi i 2013 af Dyrelæge og opdrætter Hanne Buhr i  Ringe på Fyn . Vi har haft hende fra 8 ugers alderen og hun er Rolig kærlig -  velafbalanceret -god familie-jagt og prøvehund .

Hun har været utrolig let at arbejde med , dette skyldes udelukkende hendes dejlig og meget rolige sind og måde at være på . Hun er en smuk hund at se på , og er en god og værdig repræsentant for Racen hvilket hun har bevist op til flere gange på diverse udstillinger .

På diverse Markprøver har hun været god til at udnytte vind og terræn og sekunderer hvis det passer ind , hun har en meget stor vandpassion og bliver brugt til praktisk jagt som apportør og i drev , hun er god til at holde kontakt til sin fører både på prøver og praktisk jagt .

Bella har en Dju Appoteringsprøve - 2  Slæb og Appoteringsprøver - Præmieret på Schweissprøve 3timer 400 m - Præmieret på Markprøve både i Unghundeklassen og i Åbenklasse og så er hun også Præmieret en hel del gange på udstilling i Brugshundeklassen med Excellent og CK  hvor hun har et  Reseveret Certifikat på venteliste .

Bella har et super godt hårlag med god underuld som dog kræver trimning et par gange om året.

Indextal på hende er 106

HD: A

Sai-Gha`s Bella 2016 Billede er taget af   Amatørfotograf  Stine Schjøtler Larsen

Sai-Gha`s Bella 2016 Billede er taget af Amatørfotograf Stine Schjøtler Larsen

Del siden