En Sneppejagt hvor vi var inviteret .

En Sneppejagt hvor vi var inviteret .

Vi hedder Jane og Kaj Leo Petersen og bor i Langeskov på Fyn . En af  Vores meget store interesse er at gå på Jagt og arbejde med hunde og selvfølgelig nyde naturen . Vi er begge to opvokset hvor der har været hund i hjemmet , Jane med Puddelhund og Kaj med Ruhåret Hønsehunde som blev brugt til familiens Jagter og selvfølgelig som Familiehund .

Da vi for mange år siden blev tilbudt at få en uddannelse som hundeinstruktør i DCH sagde vi straks ja , og den har siden hen været til stor gavn både for os selv og andre hundeføre . Vi har haft stående jagthunde af racen Kleiner Münsterländer i over 25 år og har også haft flere kuld hvalpe på disse . Vi  skiftet hunde race i 2013  til den Ruhåret Hønsehund , et skift som vi bestemt ikke har fortrudt .I 2017 fik vi  vores første kuld Ruhårs Hvalpe og i  2019 fik vi et kuld hvalpe mere . Fra dette kuld tog vi en dejlig Tæve fra Kajaskov`s Tinka som gerne skulle føre næste generation videre . 

Vores hunde er en meget stor del af vores dagligdag ,  hvor der er stor fokus på at træne dem til diverse prøver udstillinger og jagt . Vi bruger mest vores hunde på Jagt da det er der vi lægger mest vægt på at have et par  god Jagthund med som kan sit kram og samtidig har et Roligt og godt Temperament over for andre hunde og mennesker samt børn .

Jane er efter en arbejdsulykke i 2009 blevet hjemmegående mens jeg arbejder hos en lokal Muremester  hvor jeg prima arbejder som Maskinføre og med Kloarker , jeg har været ansat i samme Firma i 37 år .

Vores fritid bruger vi på at arbejde med hunde og  gå på jagt , vi kan godt lide at hjælpe andre hundeføre som har lidt problemer med dressuren og der er altid nogle der skal have en hjælpende hånd. Vi har også to dejlige børnebørn piger som naturligvis også elsker hunde og er med os når tiden tillader dette .

I  April 2016 deltog vi på DKK`S Opdrætteruddannelsen , og kort tid efter søgte vi om at blive godkendt som kennel det blev vi  så i Juni  månede samme år af Dansk Kennel klub  og Kennel Kajaskov var en realitet Vi Avler udelukkende kun Tysk Ruhåret Hønsehund der kan bruges som Jagt og Familiehund , og vi tilstræber at få så gode racetypiske hvalpe med et godt temperament og sind smuk eksteriør samt  godt skæg og hårlag .

Vi er medlem af Dansk Ruhår klub - Dansk Kennelklub - Danmarksjægerforbund og Nordisk Safari Klub

Kaj med Sai-Gha's Bella 2019

Kaj med Sai-Gha's Bella 2019

Del siden