Hvalpe uge 4

Så er det imorgen den 24 Juni at hvalpene bliver 4 uger , og der er simpelthen sket så meget her i denne uge som vi er ved at gå ud af .

I denne uge har hvalpene fået meget mere plads , og det var lige noget de kunne lide , de lever nu blandt os hver dag og bor sammen med os i hvores dejlige Vinter/Udestue . Her er masser af liv da det er et meget strategisk sted i vores hus , her kommer næsten alle der besøger os forbi , og vi har hver eneste dag nogle som kommer for at se hvalpene så de er i mange hænder hver dag .

Det var også i denne uge at de begyndte på fast føde og det er gået fantastisk godt alle spiser pænt og roligt . De skulle også have deres første Ormekur ud af 3 ialt , også dette tog de rigtig pænt .

Vi har haft meget besøg i denne uge både af børn , hvalpekøber venner som havde taget deres lille Cocker Spaniel hvalp med på besøg  , så hvalpene har været godt Socialiseret i denne uge . Også deres Aktivitetsgård er kommet igang nu , og det er et kæmpe hit for hvalpene .

Vejert er blevet rigtig godt så nu kan hvalpene rigtig komme ud og lege , og det nyder de rigtig meget , alle måltider bliver nu serveret udenfor hvis det da ikke lige regner .

Del siden