Hvalpe 3 uger

Så er Hvalpene meget snart 3 uger , det bliver de imorgen den 17 Juni . Hold da op hvor tiden går stærkt når man har sådan et dejligt og roligt kuld hvalpe .

Hvalpene er i denne uge blevet lidt mere mobile nu og kan begynde at komme lidt rundt i deres Hvalpekasse . Radion er opsat og køre nu hele dagen , på nær om natten hvor vi alle gerne skulle have vores natte søvn . Radion køre på forskellige programmer af hensyn til de forskellige lyde , og vi støvsuger også dagligt på deres hvalpeværelse så de er allerede godt igang med deres socialisering/Miljøtræning .

Nu da hvalpene er lidt mere mobile er det også tiden til at de skal have lidt mere plads og lege på . Vi sætter en hvalpegård op på hvalpeværelset så de får lidt mere plads , og der vil blive lagt fasanvinger i kassen .

I den kommende uge skal de også have deres første af 3 gange Ormekure som er yderst vigtigt for dem , og de vil også blive introdutioneret for fast føde som vil bestå af hvalpefoder opblødet i modermælkserstatning samt lidt torskerogn .

Del siden