Så bliver vores Hvalpe 6 uger imorgen mandag den 8 Juli , så er der kun 14 dage tilbage til de bliver 8 uger . Tiden flyver afsted og der er nok at se til med sådan 7 dejlige Hvalpe der er fuld af masser af liv og meget energi .

Vejeret har været dejligt for hvalpene , dejlig tempratur måske ikke for dem der lige er begyndt at holde deres ferie . Hvalpene er i denne uge her blevet præsenteret for Fasanvinger Dådyrskin og et Ræveskind . Vi skal lige love for at der var gang i alle 7 Hvalpe da de fik lov til at se på disse ting .

I denne uge vi er ved at afslutte har der også været gang i den med hensyn til hvalpebesøg , så vi kan vidst roligt sige at de bliver socialiseret med mange forskellige mennesker og børn , og de tager bare imod med deres små logerende haler , det er så dejligt at se .

De sidste 14 dage skal gå med at de skal ud og køre i vores bil og de skal præsenteres for lidt mere vildt og prøve om der er stand med en fiskestang . Kaj vil naturligvis lige afprøve deres  Sweisstalent og så skal de ud sammen med deres mor  og løbe et sikkert sted på en dejlig græsmark og måske en tur til vandet .

Mor Bella Leger med sine Hvalpe

Del siden