Hvalpe uge 5

Så er det imorgen at Hvalpene bliver 5 uger , og tiden flyver afsted når man har noget at lave . Hvalpene er kommet godt igang med at spise fast føde og er også begyndt at drikke vand fra deres vandskål . Det har været en travl uge for os alle her på Kennel Kajaskov , med et besøgstal på 48 personer må man sige at hvalpene i den grad bliver Socialiseret. De leger rigtig godt med hinanden og de er super glade for vores aktivitetsgård som de har meget stor glæde af .

Vi er også kommet ind i en fast rytme med at de får mad 4 gange daglig , og alle hvalpe kommer fint på vores kald når de skal ud og spise samt tisse og lave små bummer .

Det er så dejligt at se at deres mor Bella rigtig kan lege med sine hvalpe , og vi sidder og nyder dette hver eneste dag . Vejert har rigtig været med os , og vi har skulle tage hensyn til hvalpene så de ikke får det alt for varme  samt fået skiftet vand og aviser i deres store kasse som de sover og opholder sig  i , i vores  udestuden 4 gange dagligt . Vi har også kommet nogle isterninger i deres vand så det var dejlig køligt og det har bestemt også været et stort hit hos hvalpene .

Alle hvalpe tager stadigvæk rigtig godt på , og deres små personligheder er ved at vise sig tydeligt nu . I denne uge skal de have deres anden Ormekur så vi er sikker på at de ikke får orm når de roder rundt og smager på alt .

Del siden